Ii multumesc pentru blog award-ul acordat simpaticei Rebeca aka Drolerie. Le multumesc de asemenea pentru premiul acordat  Alexiei si Ralucai de la http://lexa-lex.blogspot.com/ si Papiota Factory many many hugs!!!

Premiul a venit la pachet cu urmatoarele reguli: 1.premiul trebuie postat pe blog, alături de link-ul către persoana care te-a premiat/ 2.premiul trebuie acordat altor 15 bloggeri pe care-i placi(aici voi adapta putin nevoilor mele “speciale” si probabil vor fi mai putini 😛 )/ 3. ei vor fi înştiinţaţi de premiul primit prin comment-uri lăsate pe blog-urile lor.

So there it goes: 1. BohemianSin( pentru produsele cu personalitate pe care le creeaza)/2. Dumbrava cu Vulpi(de poveste…)/ 3. ePoupee(:) pt ea am toata admiratia!)/ 4. Kittenhood(iubesc pisicile, mai ales cele creative)/ 5. NasturelulFermecat(pentru lucrusoarele simpatice si pufoase pe care le face)/ 6. Zebrul(:) fun!fun!fun!)/ 7. Buburuze (sunt o mare admiratoare! )/ 8. Serebe(lucrurile pe care le creeaza reusesc sa ma inveseleasca de fiecare data)/ 9. Getprettythings(pt ca e foarte tare!)/ 10. Peticel(pt ca e fix pe gustul meu!).

Desigur ordinea enumerarii este  aleatorie, admiratia mea pentru cei mai sus numiti distribuindu-se in mod egal! Ma voi opri aici cu mentiunea ca lista colegilor de “breasla” pe care ii admir ar putea fi mult mai lunga, insa voi pastra restul numelor si pentru “editiile” viitoare …

Advertisements